duminică, 2 februarie 2014

Săpânţa

Când am ajuns (în toamna lui 2013), la Sângeorz-Băi mi-am oferit privilegiul, de a efectua într-o zi o excursie în Maramureş, unde am avut fericirea de a vizita două mari atracţii importante de la noi din România !!! Prima dintre ele a fost faimosul Cimitir Vesel de aici din localitate, un adevărat spectacol culturalo-religios care a fascinat, fascinează şi va fascina generaţii la rând.
Cel de-al doilea obiectiv turistic important al comunei Săpânţa este înscris în "Cartea Recordurilor" ca fiind cea mai înaltă mânăstire din lemn din lume !!! Aşa cum deja v-aţi dat seama vorbesc de Mânăstirea Peri de aici din inima Maramureşului la graniţa cu Ucraina, aşa că mare atenţie cu interconectarea reţelelor de telefonie mobile ucrainene cu cele româneşti.
Indiferent de situaţia în care vă aflaţi, dacă vi se oferă şansa  să ajungeţi în Săpânţa depuneţi toate eforturile să nu rataţi această magnifică incursiune în istoria şi cultura noastră a românilor, vă asigur că veţi fi încântaţi de ceea ce veţi găsi aici !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu